Zorgalarmering

Ouderen een veilig gevoel te kunnen geven, is het van belang dat zij kunnen rekenen op 24/7 zorg. Mocht zich een noodsituatie voordoen, dan moeten uw cliënten te allen tijde toegang hebben tot hulp en eenvoudig alarm kunnen slaan of een verpleegkundige oproepen. Knops installatietechniek is gespecialiseerd in op maat gemaakte zorgsystemen. Samen met edrkende leveranciers en partners, zoeken we samen met u naar een betrouwbare en passende zorgoplossing voor uw communicatiewens. Bij personenalarmering kan een persoon met één druk op de knop hulp inschakelen. Op deze manier worden hulpverleningsdiensten of collega’s gewaarschuwd, dat een persoon in nood is. Personenalarmering vindt plaats op basis van verschillende draadloze technieken in combinatie met een toestel voorzien van een fysieke noodknop. Personenalarmering vindt plaats op basis van verschillende draadloze technieken in combinatie met een toestel voorzien van een fysieke noodknop. de mogelijkheden zijn persoonsalarmering met locatiebepaling of persoonsalarmering zonder locatiebepaling.


Persoonsalarmering zonder locatiebepaling

Bij personenalarmering zonder locatiebepaling wordt, na het indrukken van de noodknop, een vastgesteld bericht verzonden naar collega’s. Deze mogelijkheid wordt toegepast, zodat collega’s altijd op de hoogte zijn waar anderen zich bevinden.


Persoonsalarmering met locatiebepaling

Bij persoonsalarmering met locatiebepaling wordt, na het indrukken van de noodknop, eerst de locatie bepaald van het toestel waarvan de noodknop is ingedrukt. Vervolgens wordt er een bericht gestuurd naar de (dichtstbijzijnde) collega’s, inclusief de locatie waar de noodknop is ingedrukt. De collega’s weten direct waar hulp geboden moet worden.

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op
.