Inbraak beveiliging ook voor thuis

Wilt u uw woning of pand in Alphen aan de Rijn van inbraakbeveiliging voorzien? Voor advies en installatie bent u bij Knops-beveiliging  aan het juiste adres. 


Camera beveiliging "een veilig gevoel"

Camera beveiliging al dan niet met een alarminstallatie van Knops-beveiliging uit Alphen aan de Rijn  geeft U een veilig gevoel en werkt ook preventief.

Waarom  camerabeveiliging of alarminstallaties van Knops-beveiliging uit Alphen a/d Rijn!

Omdat wij jaren ervaring hebben in het geven van advies en de installatie van geavanceerde camerasystemen en inbraak alarm installaties.
Wij van knops-installatietechniek.nl uit Alphen aa de Rijn helpen we u dan ook graag met het maken van de juiste keuze en het samenstellen van een pakket voor camerabewaking en alarminstallaties. Wij leveren altijd een professionele installatie ook bij u thuis. 

Wij werken als elektrotechnisch installatiebedrijf  uit Alphen aan de Rijn uitsluitend met de beste materialen, systemen en software, waardoor u nooit hoeft te twijfelen aan de kwaliteit van onze resultaten. Wij zijn vakspecialisten met jarenlange ervaring in camerabeveiliging en alarminstallaties.

Als u het een fijn idee vindt dat u uw huis of bedrijf dag en nacht in de gaten kunt houden is een camera installatie voor thuis of voor uw bedrijf een goede oplossing. U kunt niet alleen zelf zien wat er in en rondom uw huis of bedrijf gebeurt, maar u heeft ook nog eens de mogelijkheid om de beelden terug te kijken

Door het gebruik van camera’s thuis of in uw bedrijf kunt u de beelden op uw mobiele telefoon of tablet bekijken. Dit bevordert de veiligheid in uw huis of bedrijf. Wanneer er een camera in of om uw huis of bedrijf hangt in Alphen aan de Rijn zal dit mogelijke inbrekers afschrikken. De kans dat u slachtoffer wordt van een inbraak in Alphen aan de Rijn wordt simpelweg een stuk kleiner. Wanneer er zich toch een incident voordoet staan de beelden van eventuele inbrekers op uw telefoon of harddisk en  kunnen zij dankzij deze camerabeelden wellicht worden opgepakt.

 

BEL OF MAIL VOOR INFORMATIE OVER CAMERASYSTEMEN EN ALARMINSTALLATIES

HOGE KLANT TEVREDENHEID

JARENLANGE ERVARING