Wie zijn wij

Elektrotechniek en beveiligings systemen spelen een belangrijke rol in ons leven tegenwoordig. Oude systemen en nieuwe systemen moeten veilig en stabiel werken. De snelle ontwikkeling van innovatieve elektrische toepassingen moet daarbij op de juiste manier aan ons dagelijks leven gekoppeld worden. Als elektrotechnisch installatiebedrijf en beveiligingsbedrijf  kunnen wij hierin voor U zeker wat betekenen.

Onze visie

De visie van Knops installatiebedrijf als elektrotechnisch installatiebedrijf is duidelijk: wij willen onze klanten maximale service bieden. Dit kan alleen door bij ieder project opnieuw te zoeken naar de perfecte oplossing en daarbij net dat stapje verder te gaan dan u verwacht. Meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op
.

 

Op zoek naar een elektricien?

Wilt u een alarmsysteem laten plaatsen in uw huis en zoekt u een elektricien, die de montage en installatie voor u kan uitvoeren of bent u van plan om uw bedrijfsnetwerk uit te breiden en zou u dit graag door professionals laten verzorgen? Als u behoefte heeft aan vakkundige elektrotechnische installatie en advies bent u bij Knops installatietechniek en beveiliging aan het juiste adres.

 

 

Ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring eerst in de omgeving van Alphen aan de Rijn en later in de hele regio met alle facetten van de elektrotechniek, van advies en ontwerp tot plaatsing en onderhoud. Hierdoor kunnen wij voor ieder particulier en zakelijk project, een gekwalificeerde elektricien voor u regelen. Of u nu een krachtstroominrichting in uw bedrijf wilt plaatsen of uw huis wilt laten automatiseren – uw project is bij onze elektricien in goede handen.