Huisbeveiliging voor uw woning

Als u ooit een inbraak in uw huis hebt meegemaakt, weet u hoe ingrijpend dat is. Alleen al het idee, dat er vreemden in uw woning zijn geweest! Even los van de schade door een inbraak. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om uw woning of uw bedrijf goed te beveiligen. Een beveiliging, waarmee u het zelfs de fanatieke inbreker heel moeilijk maakt.


Elke woning vraagt een andere beveiliging

Knops installatie en beveiligings bedrijf is gespecialiseerd in de beveiliging van woningen tegen inbraak. Wij beveiligen woningen conform de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. En omdat elke woning weer anders is zullen we altijd een preventieadvies voor U samenstelllen. De bereikbaarheid van ramen en deuren verschilt van woning tot woning, maar ook de veiligheidsbeleving van de bewoners én de omgevingsrisico’s zijn altijd anders.

 

Beveiliging van bedrijfspanden

Als ondernemer weet u hoe groot de schade door inbraak en diefstal kan zijn. Materiële schade, maar ook gevolgschade. Wat zou het voor u betekenen als er vannacht uw kostbare voorraad, inventaris, computersystemen of andere apparatuur worft gestolen? Investeer daarom in een afdoende beveiliging van uw pand en laat uw bedrijf aan het eind van de dag goed beveiligd achter!

 


Van uw kantoor tot uw magazijn

Knops installatie en beveiligings buro is gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijfspanden van winkels, kantoren en magazijnen. De beveiliging van uw bedrijf begint altijd met een inventarisatie van de risico’s. U kunt binnen uw bedrijf bepaalde ruimten creëren, die extra beveiligd moeten zijn. In ons beveiligingsplan doen we U een voorstel voor de technische maatregelen.

 

Moderne beveiliging

We passen uiteenlopende oplossingen toe voor het beveiligen van bedrijfspanden. Van toegangscontrole en inbraaksignalering tot aangepast hang- en sluitwerk en camerasystemen. Daarbij maken we gebruik van moderne technologieën. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag bij u langs voor een preventieadvies.

Wilt u uw bedrijf of uw woning beter beveiligen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op
.